media

Press information

For press information and HR-photos, please mail to mail@sociallabel.nl


We versturen rond events en nieuwe Social label producten regelmatig een persbericht. Persberichten, productinformatie en HR-beeldmateriaal is op te vragen via mail@sociallabel.nl.
Daarnaast gaat er periodiek een nieuwsbericht uit over diverse ontwikkelingen en nieuwe samenwerkingen. Aanmelden nieuwsbrief kan via nieuws@sociallabel.nl.

Mooie aandacht in de media
Social label kreeg afgelopen periode veel (inter)nationale en regionale media-aandacht: o.a. artikel in Volkskrant, Financieel Dagblad en Trouw, maar ook in zorgmagazines als Special Arts, Transform, ADvisie en in het blad DUDE van de BNO, beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers. De producten werden uitgelicht in maandbladen voor het grote publiek zoals
Eigen huis & Interieur, LINDA, Flair, Happinez, Eigen Huis & Interieur, Voorbeeldboekje St DOEN en  TV-programma’s. Zelfs op het internationale podium kreeg Social label uitgebreide aandacht zoals op het meest gelezen designblog in de wereld DEZEEN en het prestigieuze Italiaans designmagazine Ottagonno tijdens de Designweek in Milaan.

Talent krijgt naast zinvol werk een podium voor het grote publiek.
Makers Marina en Inge van Demarrage/Reinier van Arkel en Cello waren op maandag 28 september 2015 te zien in de LIVE uitzending van Koffietijd RTL4. Bekijk de uitzending hier.

Design dat levens verbetert
Dat is de kop van het uitgebreide artikel (vanaf p. 4) dat in het kunst- en cultuurmagazine MEST verscheen over Social label >KOM ism Edwin Vollenbergh van Studio Boot en zorgorganisaties Cello en Demarrage/Reinier van Arkel. Lees het artikel: oktober | Mestmag

Press release Opening WERKWARENHUIS 29 en 31 mei 2015
Landelijk punt voor Social label in Den Bosch.
Download Nederlandse versie press release

Press releases Dutch Design Week 2014
Download Nederlandse versie press release
Download English version press release

Press releases Dutch Design Week 2015
Download part 1, part 2 and part 3

Press releases Dutch Design Week 2016
Download English version part 1, part 2, part 3 and part 4
Download Nederlandse versie part 1, part 2, part 3 en part 4

social label