Film> een kijkje achter de schermen

Je hebt haar vast al wel eens zien rondlopen met haar camera. Tijdens de Dutch Design Week bijvoorbeeld. Ze is vaak bij events of gaat mee naar bezoekjes aan werkplaatsen door het land. Zo ging ze op 8 september mee naar De Verbinding BV in Groningen en filmde de fotosessie voor de introductie van Social label >STILL.

Stagiaire Pippi Dijkstra maakt mooie filmpjes voor ons. Naast de korte filmpjes die ze onder begeleiding van Social label maakt, werkt ze van september 2014 tot februari 2015 aan haar eigen afstudeerfilm voor haar opleiding bij Sint Lucas in Boxtel.
IMG_9603
“Mijn naam is Pippi, negentien jaar en vierdejaars student Mediavormgeving van Sint Lucas in Boxtel. Dit jaar ga ik afstuderen met een aantal projecten, waaronder een documentaire voor Social label. Ik heb gemerkt tijdens het filmen bij Social label dat het een heel fijn idee is dat je de makers, ontwerpers, begeleiders etc. op een bepaalde manier helpt om hun verhaal te vertellen. En dat je ziet dat ze er ook echt plezier in hebben om producten te maken. Iedereen helpt op zijn eigen manier. Maar ik vind het vooral leuk dat ik dat kan doen door te filmen, wat ik graag doe en waar ik na mijn studie mee verder wil”.

Begin volgend jaar presenteren we haar documentaire waarin zij makers en begeleiders gedurende een paar maanden volgde. De korte filmpjes van Social label waar Pippi eerder aan meewerkte, zijn te zien op ons you tube kanaal

 

 

 

social label