PODIUM

Social label bouwt het podium voor de makers
Rond de productontwikkeling van een label creëren we verschillende communicatiemomenten. De makers van het betreffende Social label vormen zelf de campagne met hun uitstraling van trots en erkenning. Ieder Social label heeft zijn eigen verhaallijn en hoofdrolspelers. Via een professionele photoshoot en interviews brengen we de makers, begeleiders en werkplaats in beeld. Samen vertellen we op een andere, positieve manier het verhaal van de mensen van werkplaatsen en brengen hun talenten in beeld.

Smeltkroes
We verbinden diverse groepen van makers en professionals, werken samen met zorgorganisaties, social firms, bedrijven, overheden, onderwijs, diverse culturele en maatschappelijke initiatieven en ontwerpers. We creëren nieuwe kansen door onverwachte ontmoetingen tussen publiek, makers en professionals.

(Inter)nationaal podium
Via events bouwen we het podium om de makers van de werkplaatsen te presenteren en hun producten te verkopen. De Dutch Design Week is zo’n kwaliteitsvol podium waar ontwerpers hun verbinding met Social label mee uitdragen en professionals in sociaal ondernemen samen in gesprek gaan tijdens de Jaarlijkse Ronde Tafel.

Twee keer per jaar organiseren we een hoofdevent:
1) in mei in het Werkwarenhuis van Social label op Tramkade Den Bosch
2) in oktober in de fabriek van ontwerper Piet Hein Eek tijdens Dutch Design Week Eindhoven.

 

 

social label