INFO

Social label producten bestellen?
Check de designshop of mail naar info@sociallabel.nl

Openingstijden designshop en restaurant 
voor openingstijden designshop van Social label zie het Werkwarenhuis .
Op donderdag, vrijdag en zaterdag ook in de avond open (koopavonden).
Wist je dat je ook heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren bij ons cafe/restaurant Van Aken in het Werkwarenhuis? Ook kun je hier terecht om te werken, een lekkere kop koffie. Gratis wifi en water.

Verhuur ruimtes, lecture of workshop
Of als je een sessie organiseert met een grote groep hebben we inspirerende ruimtes te huur en kan Social label een lecture of workshop verzorgen. Zie publicatie Design Works, an open book on designing labour.

Bezoekadres: Tramkade 22-24, Den Bosch (achter de Verkadefabriek, nabij CS)
www.werkwarenhuis.nl


Kunst en design in de samenleving

Met Social label creëren we een nieuwe wereld. Een waar mensen echt betrokken zijn. Waar ieders eigen kracht in de spotlight komt te staan en waar tijd en aandacht voor elkaar werkelijk hoog op de agenda staan. We brengen kunst en design in de samenleving. Via aantrekkelijke Social label-producten mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een podium en uitdagend werk bieden. Door kwaliteiten te benutten en een aansprekende omgeving te creëren, genereren we nieuwe kansen. Socio economics.

Initiatief
Social label is een initiatief van Petra Janssen (Studio Boot) en Simone Kramer (C-mone). Zij richten in mei 2014 Stichting Social label op. Op 29 mei 2015 is het startsein gegeven voor het Werkwarenhuis.
In maart 2016 is ook horeca Van Aken opgestart door Edwin Vollebergh en kun je lekker eten, drinken en dansen in het Werkwarenhuis. Mensen die wat tegenwind ervaren, draaien mee in de horeca en/of als gastvrouw/-heer van Social label en doen mee met diverse activiteiten.

 

social label