Stuiterend van trots: Presentatie >VAAS

Wat zijn ze prachtig geworden de vazen met de kroon! De makers liepen te stuiteren van trots. En wat heerlijk al die belangstelling voor Social label!mundial keuze 4

Het was lekker druk tijdens de presentatie van >VAAS op vrijdag 27 juni in het Deprez gebouw in de Spoorzone in Tilburg. De makers waren vooraf een beetje gespannen maar werden gesteund door de makers van >HOUT. Bij binnenkomst kregen de gasten een heerlijke fruitcocktail aangeboden door de cateringafdeling van Artenzo.

Bij de start zei voorzitter Liesbeth Schouten in haar welkomstwoord hoe trots ze is op de makers en hoe enthousiast ze is over het project Social label.

John van Kuijk van Amarant interviewde de makers en Roderick Vos vertelde enthousiast over de samenwerking met Oswin en de andere makers. Ook hij leert veel van deze ontmoetingen. Verder stelde Simone de nieuwe samenwerkingspartners voor: Fabriek De Verbinding BV in Groningen waar dove mensen bedrijfsmatig werken, gaan met architect Haiko Meijer (Onix) een nieuw Social label product ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelt Dick van Hoff een Social label product met buurtbeheerbedrijf Cambio, Deventer, onderdeel van Circulus BV reinigings- en recylingsbedrijf. Daar lees je snel meer over op deze site! Tijdens een officieel moment zetten beide partijen hun handtekening onder de principeovereenkomst. Voor drank was het nog een beetje vroeg, daarom genoten we met z’n allen van heerlijke broodjes en sapjes. Het was mooi!

Bekijk het filmpje:

social label